FreeRIDE FEST 2011 | Spectacol la Final

Dupa cum va povesteam, la categoria schi, doi concurenti au ajuns in acelasi timp. Adi era in fata iar Janos a reusit o depasire spectaculoasa cu cativa metri inainte de final. A reusit sa puna mana pe Cupa dar avea viteza prea mare si a scapat-o. Nedumeriti, cei doi rideri au avut nevoie de cateva secunde bune ca sa realizeze unde este Cupa si sa se repeada la ea.

Regula era cat se poate de simpla: castiga cine ridica primul Cupa oferita de Tabere cu Suflet. Ca sa nu fie risc de carambol pe final, Cupa a fost asezata pe un piedestal situat deasupra trasei de concurs, astfel incat concurentii sa fie nevoiti sa urce cativa metri.
Totul s-a petrecut atat de repede incat a fost nevoie sa vizionam filmul pentru a vedea daca Janos a pus mana pe Cupa sau doar a atins-o cu batul. In mod normal Janos a luat primul Cupa in mana, chiar daca a scapat-o ulterior, iar gestul lui Adi de a ridica primul Cupa nu a avut baza. Am luat totusi decizia de a-i declara pe amandoi castigatori, pentru ca au ajuns practic in acelasi timp si pentru ca ne dorim sa promovam spiritul de competitie si nu competitia in sine.
Si datorita acestui final putem spune ca am avut parte de un concurs cat se poate de spectaculos. Ne vedem in 2012 la Xtrem Downhill 🙂 Same rules.

Advertisements

1 Response to “FreeRIDE FEST 2011 | Spectacol la Final”  1. 1 Tragedie in lumea schiului « Povestiri despre Schi Trackback on September 27, 2011 at 3:06 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
FREERIDE FEST 2011 | Photos

Conţinutul acestui blog (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorilor. (freeride.teamexpert.ro)
Advertisements

%d bloggers like this: